Life by day off

Idag har jag varit ledig, skönt att få lite saker gjorda!
Jag har bland annat städat vårat kylskåp och måste medge att jag blev lite smått äcklad! Ska inte gå in på några detaljer men nu är det i alla fall rent och fint!

Har även invigt mina reebook easytone på en PW med Majsan.
Snygg rumpa på G! 
Så nu ska jag krypa till kojs med gott samvete, imorgon bitti står personalmöte på schemat och efter det hem för en riktig bamsefrukost, en såndär Sverige frukost! Underskattat faktiskt!



Ta hand om varandra!

F.


Life by Barbie

Vi har börjat spela alfapet här hemma, det är kul men jag suger!
Jag är dessutom en dålig förlorare så nu skyller jag på trötthet och går och kryper ner under mitt barbietäcke för att få lite skönhetssömn!


Sov gott mina vänner!

F.


Life by Nordea

Äääääntligen löst sig med den där j*vla banken! Norska nordea är de krångligaste och mest irriterande! Oboyen har iaf räddat min morgon!
 Nu måste jag öka tempot och springa till Jobbet!



Ha en fin dag!


F.


Life by segis

God Morgon mina kära!

Nu är jag på fötter, kokar potatis och väntar på samtal från kusinvitamin.
Börjar 16.00 idag så tänkte att jag skulle få lite gjort innan, så som;

-Städa
-Packa upp (nej, jag har inte gjort det än mamma!)
-Ringa den tröga norska banken
-Träffa kusinvitamin och lämna hans grejer
-Ta mig till Kicks för jobb!

Så ser min dag ut.





Ta hand om varandra!

F.


Life by Majsan

Majsan är tillbaka, det är skönt! Vi muppar oss som vanligt!



Ha en muppig kväll!

F.


Life by möta

Nu ska jag straxt ner och möta Majsan på Oslo S, hon kommer hem från Stockholm idag (:
Så sen blir det bikten och massa gossip! Kanske till och med delar med mig lite till er ! (;



Ta hand om er!

F.


Life by back

Jag är tillbaka i Oslo, allt är som vanligt lite kallare bara.

Min vecka hemma har varit otrolig, men kamerabatteriet kände för att stanna i Oslo så jag har inga bilder och det suger, rent ut sagt!

Men jag skulle ändå kunna skriva en bibel om min vecka men ingen skulle orka läsa det så jag gör ett schema med kortfattade kommentarer!

-Torsdag, Anländer till Norrköping omkring 10.30 och möts upp av min älskade familj, Mamma och Näva <3, Direkt upp till tandläkaren, och efter det ut till Mormor och Torbjörn för att äta korvsoppa special alá Mormor, Mums! Lite shopping med mammi hanns även med innan det blev mys hemma i soffan.
 


-Fredag
, Den jobbigaste och mest betydelsefulla dagen av min vecka. Johns begravning, ett av de jobbigaste tillfällena i mitt liv ( jag sitter med gråten i halsen i skrivande stund) det var en jättefin och hedrande begravning. Allt var planerat in i minsta detalj och jag tror inte John hade velat ändra på nånting. Sov i ro min vän! <3



Efter den jobbiga men vackra begravningen åkte vi ut till Markku och Lotta för släktträff. Jag måste bara säga att jag älskar min släkt något sjukt mycket, vi har alltid så kul tillsammans! Det blev grillning, och vid matbordet blev det finanskris och allsång, kan inte beskriva det men det var otroligt kul!

-Lördag, Frukost i brooklyn, krokek. Hem till Farmor och Farfar för fika, ner till stan och träffa pappa, brian och syskonen. Avfärd till Mantorp, Malin och förfest/fix tillsammans med Malin och Frida, Jag kan inte beskriva med ord hur underbart det var att få träffa mina tjejer igen! Speciellt att se dom kämpa för att få upp en champagne flaska och när dom äntligen lyckats kläcker en svettig Frida ur sig; Nu vet jag varför man dricker champagne, för att fira att man fått upp korken! Kärlek till er mina damer <3

Sen mötte vi upp Lina på ågatan och det blev en hejdunrande utgång!



-Söndag, Återhämtning hemma hos Malin, därefter till Linköping för att hämta upp Lina och sedan avfärd mot Motala. Pizza från Napoli, Marängswiss, och mys i Fridas söta lilla hus. Har svårt att komma på ett bättre sätt att spendera en söndag!

-Måndag, Fick äntligen träffa min lilla vic's! Subway, Chai, Shopping och skitsnack stog på schemat!


-Tisdag, Jossipossi inbokad, stadsrunda och fika, mys! Kinamat med mamma sista träff med kusinvitamin sedan Mammamys hela kvällen!

-Onsdag, Ner till stan med mamma, ärendefix och lite on the way mys med mammi. Färd till Linköping där jag och Lina besökte DG27 herrarna! Efter det åkte vi till Mjölby för en riktigt trevlig tjejmiddag hos Vic's!

-Torsdag, Inhandling av det sista som skulle med till norge, lunch på stan, hejdå till mina kolmårdstroll, och packning. Hemskt jobbigt hejdå av Näva och Mamma <3 tillbaka mot Oslo!




Det var min vecka hemma! eftersom jag saknar bilder från veckan så klämmer jag in´massa gammla härliga bilder i min Bibel (som det visst blev iaf)

Ta hand om varandra!

F.

 


Life by leaving

Nu sitter jag här, med tårar i ögonen och gråten i halsen.
Jag sitter på den förbannade bussen påväg tillbaka till Oslo.. Min vecka hemma har varit helt underbar och nu vill jag inte åka tillbaka, inte än!
Mamma och Näva vinkade av mig vid busstationen i Norrköping, dom två är kvar där och här sitter jag i min ensamhet med en påse godis till sällskap.

Jag har kommit fram till en sak också föresten, jag har kommit fram till att jag tror på tröstätande, jag tror det hjälper, att man glömmer lite att man är ledsen. Så därför är jag väldigt tacksam över att jag iaf har min godispåse som sällskap, de närmaste timmarna ska jag ägna mig åt att proppa munnen full med choklad och längta hem!

Tack för mig, hej!


F.


Life by home

Vill bara säga att jag lever! Jag är hemma och njuter till max! fullspäckat schema och mycket hit och dit hattande, så uppdateringen fortsätter att vara kass till på torsdag då jag hemskt nog åker tillbaka till Oslo..
So long my friends!


F.


Life by going

Puh, äntligen packat klart! har säkert inte fått med mig hälften av grejerna jag ska ha men en massa saker jag inte behöver!

Nu är det en och en halv timma kvar tills jag åker, ska bli suuper skönt! Kan inte längta mer, Ta hand om er vi hörs när jag är på Svenska marker!

F.


Life by att packa

Jag har precis insett att packa är svårt, jag började i går kväll, gav upp.. Gick upp extra tidigt för att hinna klart, gav upp.. Nu ska jag iväg på jobb och slutar halv sju, Bussen går 23.00 och jag måste gå hemifrån 21.50 för att vara ute i god tid. Då måste jag packa klart!


 Hitta motivationen Fannie! Hitta den, du ska ju till Sverige för Tusan!


F.


Life by OPI

Keys to my karma, Royal Rajah Ruby, Curry Up Don't Be Late!, Louvre me, Louvre me not, an affair in red square, aphrodites pink nightie, pink-ing of you, Mauving to manitoba, bogota blackberry, suzi says da!, italian love affair, it's all greek to me.

Jag vill leva i en värld av Opi's Nagelack, de härliga namnen och de klara färgerna!

Jag blit helt till mig, mina naglar kommer då vara välmanikyrerade med Opi i höst, det är ett som är säkert!




Life by night

Ikväll slår Majsan och jag klackarna i taket på luux! Ser fram emot min öppning imorgon!

Hade bäst!
F.


Life by morning

God morgon god morgon!

Ni vet såna där mornar när det inte gör någonting att man måste gå upp, när man känner sig redo att skutta ur sängen med ett leende på läpparna! Nej, jag vet dom är inte vanliga men dom finns!

Precis en sån morgon har jag haft idag, vaknar upp efter en liten sovmorgon utvilad och lycklig, ställde mig i duschen där jag stog så länge att mina fingertoppar blev till russin, ätit en bamsefrukost med varm obóy, havregryns gröt och salami mackor! Nu sitter jag här vid datorn utan stress och ska snart börja göra mig i ordning.. Låter det inte härligt?

Enligt min nya kalender som jag satt och pyssla med igår kväll så ska jag till jobbet klockan 16.00 och den säger även att vid den här tidpunkten nästa vecka så är jag i Sverige!!!



F.


Life by kalender

För en gångs skull har jag faktiskt gjort precis vad jag sagt att jag skulle göra!
Idag åkte jag en halvtimme tidigare till jobbet för att köpa mig en kalender, Duktigt F!
Dock besviken på utbudet, var på Notabene, Tannum och Lyst på och allihop hade en och samma jätte ful kalender, Lyst på hade tack och lov en till, helt vanlig svart som blev min för 119nok!

Känner mig nöjd. Hoppas ni haft en fin dag!

OBS! Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag kommer hem! :D längtar!



F.


Life by a plan

Jag kom på en sak!

Imorgon ska jag köpa mig en kalender! Min gamla har nyligen gått ut och mitt minne är inte det bästa.. jag tror det blir bättre då, om jag får lite mer struktur, lättare att hålla reda på allt.. jag kanske till och med blir bättre på att blogga, eller så är det bara önsketänkande.. jaja det återstår och se, ville bara göra en update om att mitt liv ska bli lite mer strukturerat hädan efter!


Nu ska jag sova Sov gott, hyvää yötä!


F.


Life by week

Och hip swip så har det gått en hel vecka!
Det är sjukt hur snabbt tiden bara flyger förbi, jag hinner knappt med!
Jag hinner med så mycket samtidigt som det känns som jag inte gör någonting alls..

Någonting har jag gjort iaf, jag har varit på kurs.
Bare minerals kurs.
Kursledaren var en super feminin liten herre med världens sötaste fnitter som vi fick höra mest hela tiden.
Tor-Erik var namnet (norskar och deras dubbelnamn) och ni skulle sett hans hy!
Jag har aldrig i mitt liv sett ett sådant porslinsansikte! Kinderna var lena som en babyrumpa och det såg ut som han inte ens visste vad porer var!
Helt fantastiskt..
Men om vi ska sammanfatta kursen så var det en jättebra kurs men jag är inte helt övertygad om att mineral make up är "the new makeup".

Sen har det startats en ny liten mysig vana här hemma också, vi har filmkväll varje kväll super mysigt, dock får min nattsömn ta lite skada på grund av det men det är det värt, och mina vakter tillåter det ju också eftersom jag mest har senavakter. :)

Och juste jag har ju skaffat skype också, så nu mina vänner är det bara förr er att knappa er in på Skype.se och skaffa er det med så jag har några att samtala med!

Nedräkningen börjar minska nu, snart kommer jag hem!!! :D

8 dagar kvar nu.




F.


RSS 2.0