Life by moving

Nu mera bor jag på Mauritzhansensgate, jag har flyttat ifrån vårt lilla krypin på 36 kvadrat på Huitfeldtsgate 51.
Det känns bra, lite av en ny start. Vi började igår med att ta vårt pick och pack och förflytta det upp till den nya lägenheten!
Inatt så sov jag och Maja på en bäddmadrass i ett, bortsett från oss och en tv, tomt rum, vi hade en mysig filmkväll som ett farväl till vårat lilla krypin.

Jag måste medge att jag har haft delade meningar om det här lilla krypinet, att luftkonditioneringen slutat fungera eller kanske aldrig gjort det, det i princip obefintliga köket, trappuppgången byggd för pysslingar som håller på att rasa samman, faktumet att man bor ovanför en hallick som bedriver en egen liten bordell nedanför, musiken som spelas dygnet runt men bara byter genré och utgångspunkt beroende på tidpunkt. Det är väl inga saker jag uppskattat speciellt mycket.
Men sen finns det en hel del roliga minnen från mina två månader där. Bikten vi skapat i mitt lilla rosa och svarta rum, mysfaktorn då vi i en hög legat alla tjejer och tittat på film efter film. Där tog visst listan slut på det positiva, men oavsett om nackdelarna vägde över så har jag trivts där nere vid Aker brygge.

Nu börjar jag på nytt på andra sidan slottsparken och hoppas på att stortrivas lika bra här!


Hade bäst!



F.


Life by John

Det är helt ofattbart hur snabbt ett liv kan nå sitt slut.
På en sekund ändras så mycket, för så många.
Du var inte klar här på jorden och ändå slets du i från oss.
Det finns så många minnen, mamma som aldrig slutade tro att du en dag skulle bli hennes svärson, grimastävlingar i Berlin, brännskador i Riga, kanotpaddling, kryssning, vårt avtal om att gifta oss om vi inte gift oss innan 30, hur trötta alla vi var på varandra i slutet av våra resor men ändå lika taggade på nästa resa så fort vi kommit hem.
Kommer aldrig att glömma dig John Petersson.

Sänder en tanke till alla närstående där hemma.




Vila i frid <3


Life by Storo

Idag har vi äntligen öppnat Kicks på Storosenter! Efter en veckas slit med att bygga upp butiken var det dags att släppa in kunderna.
Som ett plus i kanten var även mitt S där och jobbade idag! Trevlig dag men nu är jag helt slut och ska upp och krypa ner under mitt barbietäcke!



Hade bäst!

F


Life by happiness

Min helg har varit en riktig toppen helg!
I fredags kom jag hem sent från jobbet efter att ha kört vilse med bilen i oslo city, lyckat! Men när jag kommer hem har söta Majsanbajsan dukat upp en liten inomhus piknik i vårt vardagsrum, Rosa filt, rosa kuddar och vin med tilltugg stog där och väntade på mig, koseligt! Efter en mysig piknik blev det ett varv nere i byen!

Lördag morgon klev jag upp för att jobba min sista dag på Nss, skönt men lite tråkigt samtidigt.. På kvällen var det lite jobb fest, mycket trevligt. Mötte upp majsan i stan och följde med Stian, Max och Jo Anders till något uteställe som inte var mycket att hurra för, men med trevligt sällskap så blev det en kul kväll!

Idag har Majsan och jag bara slappat hemma i lägenheten, nu vankas promenad för imorgon börjar våra nya liv,
Wish me luck!






F.


RSS 2.0